onsdag 12 augusti 2009

Här är min nya blogg och jag diggar blogspot.
Idag har det varit en härlig dag i Fjällbacka och Uddevalla. Spenderade några av mina vakna timmar med min Emma. I Uddevalla besökte vi torp, vi och ganska många till. När vi kom hem körde jag hem henne till sig och jag åkte hem för att göra tacos till familjen. Mysig dag helt enkelt. Nu ikvälll hände något jag aldrig trodde skulle hända, jag och min D började kolla på resor. Kreta, Tunisien, Malta osv. Tänk om vi åker i September, det hade varit underbart verkligen! Jag vill här ifrån ett tag, bara en vecka eller två.

Fick bekräftelse idag om att det blir Stockholm på måndag, jag längtar så det sprätter i tårna hihi. Känns som jag kommer älska huvudstaden. Frågan är bara hur mycket pengar jag ska spendera, eller ha tillgång till att spendera rättare sagt. Det är de som är frågan. Det är ju jättesynd att lägga ut massa pengar på shopping nu som är omodernt om ett år eller några månader.
En sak vet jag och det är att jag ska köpa skor och en mockajacka!

Sitter nu med mungiporna uppe vid öronen, känner ett lyckorus ikväll. Dels för att jag är jag, dels för resan, dels för Stockholm och mest för att jag bara gillar läget just nu.

Kommer sakna er på Konsum, men framtiden verkar inte ljus där. Så ni får nog klara er utan mig. Gråt inte för mycket nu hihi.

Vi hörs och liknande imorgon, Pussar och Kramar, Sara

Inga kommentarer: