måndag 26 december 2011

Julhelgen

Nu har jag äntligen samlat mig och fått en gnutta tid över så jag kan samla helgen i ord här på bloggen. Jag vet ju att ni så gärna vill veta, mina älskade läsare...(hahahaha)

På fredagen var det lilla julafton och den firade jag tillsammans med min älskade Joel och hans familj + farmor hemma på Skistad. Gott julbord och sedan uppesittarkväll på Bingolotto. Väldigt spännande det där, dock tyckte Joel att det var roligare att spela fotboll med spökena ute i hallen. Självklart ställde jag ju upp och hjälpte honom. Dom var duktiga på fotboll, riktigt kaxiga.

Lördagen ringde det ingen klocka, så jag sov länge och jag vaknade av mammas viskning in genom dörren "God Jul gumman". Mysfaktor på hög nivå, sedan tog jag på mig mjuka sköna kläder och gick upp till pappa där frukost väntade. Självklart var det jag so fick plocka fram och tillbaka den, men det är ju en standars haha. Pappa har inget intresse för mat om man säger så, eller jo att äta men inte att fixa den. "Jag kan inte laga mat, men jag är bra på att byta däck" brukar vara hans undanflykt. Eller att han precis skulle sätta sig i soffan och kolla på FAVORIT-programmet så han kan tyvärr inte just nu.
När mamma kom hem från jobbet så fixade vi det sista inför färden till Strömstad, vi hann även att öppna varsin "morgon gåva" som fick bli en "lunch gåva" istället. Skönt att ha det så lugnt och skönt tycker jag.
Sedan satte vi oss i bilen och åkte till Ströstad där Linus släkt väntade på oss hemma hos Linus och Linda i deras fina nya lägenhet. Så där firade vi jul för första året, det var trevligt men också annorlunda. Vi åt, öppnade julklappar, spelade julklappsspelet och socialiserade.
När vi kom hem på kvällen så fick jag äntligen öppna mina julklappar och det var så många fina saker, blev helt tårögd. Har dock så svårt för att visa uppskattning. Men det vet dom ju om, så jag tackade på mitt sätt.

Dagen efter julafton så hade vi stor frukost hemma och kosade oss en stund, sedan packade jag bilen full av saker och åkte hem till mitt. Grejade och satte in prylarna där deras nya platser skulle bli osv. Sedan kom Emma förbi och snackade en sväng. Det började bli dags att sminka sig inför kvällens bravader, så det gjorde jag och snart stod Ida på trappan och plingade. Då började vi pimpla och sedan fortsatte festen hela kvällen och halva natten. Somnade gott sedan när jag kom hem igen, hade en del missade samtal så jag vet en viss Matias som var en gnutta orolig haha. Bra kväll, fyra av fem toasters.
Tack; Jennifer, Linnéa, Amanda, Ida, Linn, Filip, Linnea, Ellen och Sara för att ni kom och förgyllde min kväll.

Idag har det varit lite bakishäng här hos mig, Linn kikade förbi och sa hej, Ida var här och käkade pizza och hade bakishäng i min soffa. Sedan avlöstes Ida av Linnéa och hon fick sätta punkt för min kväll. Så nu är det bara lite plock kvar sedan är lägenheten återställd från igår. Perfekt julhelg med mycket folk och massa kärlek. Ibland får man nypa sig i armen för att inse hur bra man har det.

Inga kommentarer: