söndag 13 november 2011

Jag förstår inte hur man i ett hyreshus inte kan respektera att det finns grannar. Hur kan man med att ha skällade jävla hundar, springa fram och tillbaka i trappuppgången, städa mitt i natten osv. Jag har svårt att förstå ett sånt beteende. Men det kanske jag är ensam om.

Min helg har i alla fall varit sjukt bra. På fredagen var Linn hos mig och myste. Vi lagade egengjord potatisgrtäng, helstekte fläskfilé och hade bearnesås till. Så himla gott. Till denna måltid bjöd jag på några öl. Perfekt fredag tycker jag. Tillsammans skrattade vi, pladdrade och bara myste vi.

Lördagen befann jag mig hemma fram till 11 då jag åkte och fikade med mamma och Linda uppe i Tanum. Sedan gick vi på en LCHF träff, det var en ganska bra träff. Man fick veta en del man behöver veta, men det var också delar som jag kände var lite "överkurs". Men så är det ju alltid. I alla fall, efter att vu varit på den LCHF träffen så åkte jag och Linda hem till mig och gick en långpromenad. Det var så skönt!!!
När vi kom hem igen så gick jag in och duschad och Linda tog bilen hem till sig i Strömstad. Så nu var jag då ensam, och det njöt jag av faktiskt.

En stund senare så kom J hit och då började kvällens planering. Bio i Uddevalla slutade vi med, tillsammans med Linn och Filip. MYS!!! Vi såg filmen "försvunnen" Den var fan rå, men riktigt bra. Vill se de en gång till haha! Det var så ovant att se Kjell Bergqvist i en sån roll som han hade här, men han passade ändå som de han var. Måste rekommendera filmen till alla jag känner!




Och idag är det söndag, och jag sitter i goskläder och kollar på nyhetsmorgon. Men snart ska jag åka och gå långpromenad med barnen och Sofie. Får bli en promenad i Hamburgsund för enkelhetens skull. Så det blir kul att gå en ny väg. Efter de ska jag hem och fixa mig inför middag hos mamma och pappa, för att sedan åka till Morfar och mormor. Det är ju pappornas dag idag, Grattis älskade pappa!


Ha en bra fortsatt helg, Kram Sara <3





Inga kommentarer: