tisdag 6 april 2010

Inte bara tråkigheter

Helgen började i torsdags kväll för mig, och för alla andra. Skärtorsdagen bestod av jobb fram till 20.30 och sedan mötte jag upp mitt hjärta Jennifer. Vi satte oss i min systers lägenhet och drack vin samt åt jättegoda räkor och Aioli. Mysig kväll! Egentligen skulle vi gått ut, men våra ögon och energinivå sa nej. Vi nöjde oss med att bli runda under fötterna och socialisera. (mest med andra hahaha).

Långfredagen spenderade vi i Strömstad, sedan hämtade vi upp Benjamin på vägen och så for vi till Uddevalla där Jennifer skulle på tjejmiddag och sedan utgång. Jag och Benjamin åkte hem till mig och bara kosade oss. Så som bästa vänner gör :). Vi avslutade kvällen med en tur i Cadilacen till Grebbestad där vi åt varsin langos och kollade på folk.

Påskaftonens morgon blev jag upphämtad här hemma av Benjamin, för att sedan åka vidare till Grind där vi mötte upp några andra för att sedan åka vidare till Elmia på bilmässa. Dock kom vi inte längre än till Torp innan bilen började krångla, något med tändningen på bilen gick sönder. KnasKnasKnas. Först trodde "vi" att det var något med...bränslepumpen men tillslut kom Benjamin aka bilmekanikern på att det var tändningen. Skönt att vara i trygga armar, då något oförutsägbart händer. Tillslut kom vi i alla fall iväg. Dagen var jätterolig och den avslutades i Grebebstad där jag fortsatte mitt festande tillsamans med bla. Sandra, Viktoria Och Sofie. Förfesten var hemma hos Sandras kille :)


Söndagen var en slappisdag och jag låg hemma i soffan hela dagen. Njöt av att vara ledig och bara kunna "slösa bort" en hel dag på att inte göra någonting.

Måndagen, annandag påsk var en riktig mamma och Sara dag. Vi åkte på en liten tur hemma i kommunen. Besökte HappyPrice där vi handlade massa brahasaker, så som hårnålar, dekorationsstenar samt skurmedel (hahaha). Sedan när vi var påväg hem tog vi vägen om Grebbestad och Kämpersvik. Älskar verkligen mammadagar. På kvällen blev det lugnt med Benjamin, vatten och hipp hipp hora.

Mycket bra helg, då jag fick chansen att träffa många sötnosar.
Veckan fortsatte på ett bra sätt idag, då jag först äntligen fick skickat in ett papper till arbetsförmedlingen. Efter det blev det en väldigt mysig och behövlig fika på Sjögrens med Sandra. Ibland kan en så liten sak göra en på bra humör.

Ibland leker livet,

Inga kommentarer: