måndag 5 juli 2010

Att se någon,

Visst är det en underbar känsla då man får stå i centrum och känna att alla beundrar en. Visst är det underbart när man märker att någon alldeles speciell har kollat in just dig. Då vet du att det inte endast är din spegel som ser dig, dina vänner eller din familj. Det är så många där ute som beundrar dig, och är stolta över att känna eller att få lära känna dig.

Glöm aldrig bort att spontana kommentarer är de mest värdefulla. Ni vet den där kommentaren från någon ni inte känner, eller kommentaren från vännen du inte hört av på länge. Det kan räcka att skriva tre ord, Du är fin så lyfter du någon upp till skyarna en stund. Vi måste låta oss se varandra, låta oss inspireras av varandra och ta del av varandra. Det du kan, kanske inte jag kan. Vi måste lära oss att släppa vår egen stolthet, för varför ska man bära på en stolthet om man inte har någon att dela sin stolthet med? Det finns många människor på jorden, men inte tillräckligt för att vi ska kunna slösa.

Första läxan från mig var att vi ska släppa alla måsten här i livets vardag, min andra läxa är att vi ska låta oss se varandra. Så sätt igång nu, öva :)

Inga kommentarer: