torsdag 11 mars 2010

Torsdag

Vilken mysig dag jag haft idag.
Först vaknade jag av att målaren kom och knackade på dörren klockan 7 i morse, som tur var så hade mamma och pappa stått upp då och kunde ta emot honom. Själv låg jag kvar i sängen och myste ytterligare en stund. Jag har blivit så rädd för ensamhet, så för tillfället sover jag med fem kuddar och tre gosedjur. Varje morgon vaknar jag och kramar Ludde, han är min trygghet för tillfället.

Vid klockan 9 var det dags att ta på sig ulltofflorna och gå upp för trapporna och äta lite frukost. Sedan åkte jag till Tanumshede för att gå på en mycket Ointressant föreläsning "basinformation" på arbetsförmedlingen. Det var nära att jag somnade, men för att vara snäll höll jag ögonen öppna. Föresten Jennifer, eran nya bil såg assnygg ut från fönstret. Ville bara säga det.

Efter det viktiga informationstillfället åkte jag upp till mammas affär och hjälpte henne. Bollade idéer om hur vi skulle flytta runt en del varor samt skyltning. Det är sånt jag tycker är roligt. Göra skyltfönster, ändra i butiken, ta in nya varor i sortimentet samt verka viktig med kunder i telefonen. När jag hjälpt klart mamma så gick jag bort till Konsum och handlade lunchen som jag och Mocke skulle äta hemma hos mig.

Och nu sitter jag här, trött men ändå uttråkad. Funderar på om jag ska åka till tanum och hyra en film och köpa med mig ett rör pringles hem. Men får nog hoppa det. Eftersom jag måste lägga mig tidigt ikväll, imorgon väntar nämligen jobb 10-18.

Hoppas min plan angående sommaren går igenom, mamma har bollen i sina händer.



Nu längtar jag efter sommaren, mer än jag gjort på länge.

Inga kommentarer: