torsdag 30 september 2010

Det är så konstigt, för ibland kan man känna sig mest ensam i hela världen. Medan andra dagar så kan man känna sig som själva spindeln i spindelnätet. Vilken känsla det är när någon fin vän skriver något vackert om en, eller när en "bortglömd" vän ringer, eller när man får ett sms sådär innan man somnat där det står att någon tänker på en. Ibland kan tre ord förgylla hela min vardag. Och idag hände det något som jag väntat på länge, telefonen ringde (det var inte att telefonen ringde som jag väntat på, utan vem som faktiskt ringde) och jag blev så lycklig över vilket namn som visades på displayen. Ida Johansson.
-Du är så fin min sötnos, och ja vi kommer verkligen träffas snart.

En afterwork middag i stan, eller en spontan vinkväll sådär på fredagskvällen.

Nu sitter jag och väntar på att Kenza och Tyras nya talkshow ska börja. Inte börja som live-börja utan börja som i att ha buffrat klart så jag kan trycka på "play".

Kommer somna med ett stort leende på läpparna ikväll. Dels för samtalet, dels för några sms, dels för en tanke och dels för ett mål som är avklarat.
Sov gott mina fina, puss
Hade bunkrat upp med nykokat te och ställt fram mina finaste koppar. Linnéa skulle komma, men oturligt nog har hon fått så ont så vi låter oss skjuta upp våran myskväll. Istället tycker jag att hon ska krypa ner i sängen, läsa en bra bok och bara inte göra någonting. Kanske bli ompysslad av sin fina kille.

På lördag är det kräftkalas gånger två som gäller. Först hemma hos mina grannar, där min familj och tre grannfamiljer till kommer infinna sig. Sedan tar jag taxi ner till Fjällbacka där partyeliten väntar. Och då har jag blivit lovat tårta vilket jag längtar efter hihi. Efter att vi spenderat massvis av timmar tillsamans där, så är planen att ta taxi till Tanumstrand där Arvingarna spelar. Det kan bli ett jäkla drag. Hört många som ska dit faktiskt, hoppashoppashoppas!

Sitter i myskläder och funderar på hur jag egentligen ska lägga upp min fortsatta träning. Jag vet hur dåligt mitt fokus blir när jag har något annat att göra på dagarna. Antingen tidiga mornar, eller sena kvällar. Låt tiden avgöra.

Tjing
Fullspäckad dag, I Like It !
Åker snart iväg till Tanum för att luncha med mamma, där efter blir det till ett möte på nya arbetsplatsen och därefter möta upp Sofie för en mysig eftermiddag. Tänkte hinna med och sola samt springa runt spåret också, får se hur mycket som faktiskt hinns med. För jag vet ju det att allt måste ske mellan 13-18. Men det är nog inga problem.
Sex stycken tior måste med också, för det är vad som behövs för 21 minuters njutning i solariet. Just det, femtioöringarna var det ju också. Oj listan blev lång, härligt :)

Ha en fin dag, puss

onsdag 29 september 2010

Satt precis och kollade på TV:ar. Kom överfund med det häromdagen att man borde köpa på sig lite prylar så att man slipper slänga ut sådär 50 000 på en gång, sedan när en flytt blivit aktuell. Dock fick jag en chock nu för den TV:n jag vill ha kostade 39 999:- Jag trodde inte att en TV var så sjukt dyrt, men när jag kollade lite längre ner så insåg jag att den var såklart dyrast. Men också snyggast!


______________________________________

Traskade runt på torp idag med Amanda, riktigt mysigt. Som avslut så satte vi oss på Briggen och tog varsin sallad. Men nu börjar magen kurra igen. Kanske dags att se över vad som finns i skåpen. Det tråkiga är att vi inte har något som tilltalar mig. Kanske får bli wook och kyckling. Eller något så enkelt som cornflakes och yoguhrt.

Sköt om er,
Vaknade upp av att mamma kom in för att säga hejdå. I samma andetag som hon berättade att hon skulle åka, så hasplade hon fram lyckligt att det varit frost inatt. Hon tillade även att hon hade varit ute och gått, och vantar var ett måste. Upp som en sol skuttade jag ur sängen för att i morgonrocken springa ut och ta kort, på årets första (??) dag med frost och sol.
Kylan bet i kinderna och min vinterjacka fick snabbt gå in för att hämtas värmde min överkropp. Det var en så skön känsla, fan vad jag gillar detta hihi. Tog med mig både kamera och mobil ut för att fotografera. Några frostiga bilder blev det inte, men några fina detaljerade bilder blev det.

Tänk om några veckor, då får jag vara ute i detta hela dagarna. Underbart! Fast jag vet att jag då kommer längta in, till en kopp varm choklad och nybakad kanelbulle. Men de problemet tar vi då. För just nu är jag hög på livet och älskar hur det ser ut utomhus.

Just nu bara kameran piper, hoppas det beror på batteriet. Annars vet jag inte vad jag tar mig till...den kan väl inte ha fått köldskador? Nej, det är inte möjligt!

tisdag 28 september 2010

Drömmer mig bort till fjällen

När jag var ute på min löprunda så kom jag att tänka på de att inom några månader så kommer jag inte kunna springa här. För då ligger snön som ett vitt täcke över kullarna och grenarna som fallit av från träden är hala som isbanor. Och mitt uppe i mitt tänkande kom jag att tänka på ännu en sak, att jag vill till fjällen. Känna hur kylan biter i kinderna, åka strut (!!!) ner för backen, känna hur man blir bättre och bättre för varje dag, afterski och bara ha det alldeles alldeles underbart.

Min skidkarriär är kort, Norefjäll, Ranebo (hahaha), Hemsedal, Trysil och något mer kanske. Så i år vill jag till Sälen, och kanske Alperna fram på? Jag vet att jag alltid tar mig ann tuffa utmaningar, men tänk vad fräckt att stå med ena tassen av väggen och bara känna "liv eller död" och sedan få åka snöskoter ner för backen och tänka. YES, jag gjorde det. Fast på låtsas.











Jävligt kul att pappa åkte förbi med lastbilen när jag var ute och plockade björnbär och jag blev så rädd för hans tut så jag ramlade upp i busken.......AJ!

Veckans tips;

Visst är det så att olika schampon ger olika glans och kvalité till håret. Och faktiskt så är det så att du får vad du betalar för. Schampo som du köper på Konsum behöver absolut inte vara dåligt för att det är ett lågpris-schampo. Men du ska veta det att ditt hår mår bra av riktigt bra och anpassade hårprodukter.

För att uppnå den totala glansen så ska du schamponera håret i två omgångar. Första omgången tar du bort naturliga fetter som träder fram då ditt hår inte längre kan kallas för nytvättat. Ditt smuts så som damm, hudceller osv försvinner. I din andra tvättning så plockar du fram glansen från ditt hår. Då kommer du ännu ett steg längre in hårstrået och du kommer märka en stor skillnad efter ett antal sådana tvättningar. För att uppnå ännu bättre kvalité i ditt hår och bättre lyster så ska du avsluta din tvättning med att lägga balsam i topparna och lite uppe i håret. Men undvik att massera in det i hårets botten, då du rubbar hårets naturliga "fett-process".

Om du har lite frissigt hår, med små flikiga taggar som sticker ut när det är nytvättat och genomarbetat så skulle jag vilja rekommendera ett serum som är riktigt bra. Silkesdroppar kallar min frisör produkten för, och den heter "olive", det är en liten orange flaska med grön ettikett. Helt ekologisk vilket gynnar håret och miljön. Eftersom det inte är några kemikalier i produkten så tillför du då inte något "onaturligt" till ditt underbara svall.
Jag brukar lägga i mina silkesdroppar efter att håret börjat torka, sisodär efter ungefär 20-40 minuter. Då uppnår du bäst resultat. En riktigt bra återställare för ditt hår!
Priset ligger runt hundralappen,
______________________________________________
Vilket perfekt väder det är idag, perfekt för att vara ute i. Men vad i hundan ska man göra ute? Blir nog till att befinna mig inne ändå, hoppas på långpromenad med Linnéa ikväll. Efter att hon så duktigt har jobbat hela dagen med dom små :) .

Tänkte att jag snart skulle lägga upp små tips om hur man sköter sitt hår på bästa sätt. Tipsen har jag fått från min riktigt duktiga hårfrisörska.

Kramis

måndag 27 september 2010

Sitter här framför datorn och dricker te. Börjar bli lite av en vana nu haha. Men i alla fall, drog iväg och solade förut på eftermiddagen och sedan parkerade jag mig på altanen hos fina Sofie. Där satt vi i några timmar. Kallt om fötterna och händerna fy fan. Tur att jag hade stor halsdum virad runt halsen så att jag fick lite värme i alla fall. Färg från solariet fick jag, men just nu ser jag mest flammig ut. Ska dit på torsdag igen tänkte jag. Får försöka sola två gånger i veckan nu, såhär blek vill jag inte vara!

Det jag skulle komma fram till var att jag har tre jävla finnar i ansiktet nu, hur jävla kul är det? Tur att jag inte är modell eller något sånt. Visst det finns smink, men hur färsch känner man sig då?
Kill me
Förra hösten var så annorlunda mot denna. Då hade jag en plan varje dag, trotts att jag inte hade något jobb. Men nu så känns det lika tomt att vakna upp varje morgon. Tanken finns där, att man borde göra en massa viktiga saker. Men motivationen ligger undangömd och som bortblåst.
Mina allt tommare dagar kan bero på att mina två närmaste har flyttat, en tredje har varit i USA, en fjärde har heltidsjobb, en femte går i skolan på dagarna, en sjätte bor i Uddevalla, en sjunde är vikarie, en åttonde jobbar heltid, en nionde ..... Ni förstår vad jag menar.

Det ska bli så underbart skönt att nästa vecka ha ett jobb att gå till, få känna att jag har en uppgift att ta itu med. Funderade länge på om jag skulle söka in på lite småkurser nu denna höst. Men som tur var så fick jag något mycket bättre att göra, ta hand om små söta barn.

Dessutom tror jag att ja känner depp i kroppen idag, just för att jag saknar min kusin något fruktansvärt. Min lillknodd på dryga två år. Det är fem veckor sedan vi träffades nu och det är "rekord". Jag saknar dig så, mitt änglabarn.
Pratade precis med Linnea. Det känns sjukt att du snart är hemma här hos mig igen, hemma för all evighet, eller i alla fall för ett bra tag framöver. Tänk vad enkelt allt kommer kunna bli, bara till att lyfta på telefonluren och bestämma vart och när vi ska ses. Nu måste man boka tid för att prata, eller i alla fall vänta på att du ska komma in på facebook så man kan växla tio ord med dig. Sedan måste man tänka på allt man säger, eftersom att du inte vart med i mitt liv (fysiskt) på ett helt åt. Det ska bli så skönt att äntligen få krama om dig och säga att du är välkommen hem och att allt kommer bli som innan du åkte.

Imorgon är sista dagen i USA, och inom kort landar du därefter i Göteborg. Nästan så att jag vill stå på flygplatsen med champagne och röda rosor. För så glad är jag att du ska komma hem igen.
Kärlek


söndag 26 september 2010

Imorgon ska något bra hända, hoppas att det stämmer. Hade vart kul med en överraskning, ett fint meddelande, en gåva, någons tanke, bekräftelser, ännu ett mål avklarat eller något roligt.

Lund, förra helgen

Jag har glömt att berätta om min fredag-måndag vistelse i Lund hos Jennifer. På fredag förmiddag så satte jag mig i bilen till Rabbalshede för att senare hoppa på busss till torp, sen buss från torp till gbg och tåg från gbg till sista stationen Lund. Full av längtan och nervositet var jag och resan gick jättebra. Väl nere så möttes jag av min bästis på perrongen och vi tog min väska och hennes cykel och började gå genom den lilla staden. Men på vägen kom vi på att lite käk hade varit gott, eftersom jag inte hade ätit sen frukost och nu var klockan 18.00. Så vi slank in på en thairestaurang, jättegott verkligen.
Sedan tog vi vårt pick och pack och begav oss hemåt. Vi gick igenom en (två?) fina parker och sedan förbi en grill som hette "Dj hamburgare" haha vilket ja tyckte var väldigt roligt. Den kvällen spenderade vi i soffan med mys och gos. Vi hade ju inte träffats på över tre veckor !!!

Dag nummer två ägnade vi oss åt att gå runt på staden och Jennifer skulle gå och rösta på biblioteket. Så efter lite shopping, fika, skratt och promenad så gick vi hemåt och lagade kyckling och ris. Den kvällen kom även bell på besök. Riktigt roligt att träffa henne igen =D ! Så jag, Jennifer, Bell och Emma spenderade kvällen i soffan och kollade på Nothing hill. Satt uppe till tidiga morgonen eller sena kvällen/natten och bara pratade. Det var guld värt att äntligen få sitta tätt intill Jennifer och bara vara. hihi
Dag tre (söndag) tog vi varsin cykel och trampade oss bort till ett köpcentrum som låg 18 minuter cykelväg från Jennifer och Emmas lägenhet. Så där gick vi runt och kollade i butiker. Hittade en jättefin tröja på Toppshopp, men tyvärr köpte jag den inte vilket jag ångrar jävligt mycket nu i efterhand haha. Men istället fick jag köpt en väska (!!!!!) och lite annat bra att ha. Vi käkade mat på restaurang och sedan trampade vi oss hem igen. Den kvällen var det valvaka som gällde så då bungrade vi upp med chips, dipp, läsk och godis. Bell, Emma, Jag och Jennifer satt och kollade. Fast vi fuskade lite ibland, och kollade på annat också. DET VAR JU SÅ LÅNGDRAGET!!

Och på måndagen var sista dagen =( . Vilket innebar lite ångest och ledsamheter. Men ändå var det skönt att veta de att man skulle komma hem till en underbar säng, en hemtelefon, en egen dator och en mamma och pappa. Trotts att jag hade det underbart i Lund hos min fina så var det guld att komma hem. Men så är det ju nästan alltid.
Just det, när vi kom till tåget så kom det precis in på perrongen och i samma veva ringde pappa, jag skulle krama jennifer hejdå, hitta rätt vagn och ja allt ni vet som hör till. Det blev kaos i min hjärna och jag kom på i efterhand att jag nog inte ens sa hejdå till Jennifer. Fast en kram fick hon, och det är nästan så att jag minns doften ännu hahaha.

Det är bra att komma hemifrån ibland, och det är bra att faktiskt få längta. Nu är jag hemma och har det bra, men längtar som vanligt efter henne, min fina vän. Men nu när vi är vuxna så kanske det är dags att inse att man kommer bo på olika orter, ta olika vägar i livet samt nå olika mål vid olika tider i livet. Men vänskapen består, trotts alla förändringar!

Riktigt glad !

Stack ut på en springtur för ungefär en timma sen, och till min stora förvåning så slog jag mitt springrekord idag =D ! Är så himla glaaaad i magen, haha! Det hjälper att tänka att man är jagad av älgar, björnar, en arg kille, en mördare, någon jävligt snygg som man ska komma ikapp, eller bara tänka "Fan du borde tycka detta är skönt sara...KOM IGEN NU".

Idag var jag jagad av en älg, imorgon är jag jagad av något annat tror jag. Kanske en stor och stark jaguar. Eller en liten katt, dom är också skrämmande ibland.
Jag hoppas verkligen att jag kommer orka vara ute lika mycket när jag börjat jobba också. Annars får jag försöka komma mig i form på annat vis. Gymkort, roddmaskin, hopprep, tränings-DVDer eller något annat som fungerar. Men allra skönast är det faktiskt att vara ute i det gröna.


kisses and hugs


Jag kan inte låta bli att längta lite till jul. Hela grejen med jul är ett fantastiskt påhitt. Känslan av att få vara med nära och kära, få ge varandra gåvor av helt olika slag, äta mat tills man spyr, dricka snapps till sillen, sjunga med när radion spelar julvisor. Gå på julmarknader, kolla in julskyltningen, gå runt på våra stora shoppincentrum i närheten och välja ut julklappar att ge till våra finaste. Lägga klappar under granen, skratta tillsammans, leka i snön, bygga grottor och göra snöänglar.

Vi har en fantastisk tid framför oss, och detta året har jag lovat mig själv att verkligen ta in varenda liten sekund av lycka. Kanske ensam, kanske tillsammans med någon.
Det är tre månader kvar, minus en dag. Så det är inte långt kvar nu, och jag tror jag redan kan börja skriva en lista med klappar jag önskar mig. Dock har vi bestämt oss för att minska på gåvorna och satsa mer på umgänget. Jag la rösten emot, medan majoriteten lade röst på motsatsen. Jag är yngst, dags att fatta

När jag ändå var inne mitt julkänslan och allt så kollade jag runt lite på internet och hittade en jättefin klänning som jag kan tänka mig att bära upp på självaste dopparedagen. Den är röd, såklart.
Självklart är det så att många nu kommer att få panik när ni läst detta inlägg. Men få inte det, stanna upp och inse att vi faktiskt närmar oss igen. Och ja, jag är en extrem människa gällande födelsedagar och julafton. Jag älskar hela grejen med att få ge gåvor som uppskattas av andra. Dessutom är jag helt såld på tanken att det kommer att komma snö inom kort, eller i alla fall inom två månader (hoppashoppashoppas).

Sköt om er nu, och deppa inte ihop helt.

fredag 24 september 2010



Var nyss nere i förrådet och rotade bland mina vinterkläder och skor. Hittade ett par bortglömda skinnbyxor, en pälsjacka, min underbara Peak jacka, en skidjacka, tre par bortglömda vinterskor, skridskor och en kavaj. Tror att allt kommer komma till användning inom kort. Dessutom fick jag hem en perfekt militärgrön vinterjacka från Odd Molly idag också. Lyckan är total!


Försöker komma på en bra outfit till ikväll, skinnbyxor, klackar, kavaj och vanlig enkel T-shirt kanske hade varit något? Och så min nya handväska. Synd att ingenting är öppet idag, här på orten. Och mina finaste vänner jobbar helgen, ack vilken dum situation. Fast några sötnosar finns det ju som är fria, och det glädjer mig.

Börjar kvällen med att fira med min familj, räkor och bubbel. Sedan åker jag om allt blir som jag vill till tanum och också sover där inatt. Tjejkväll <3

Så in i helvete.....



JÄVLA GLAD ÄR JAG NU!
Vaknade av att mobilen ringde, tur att jag hade somnat med den på magen. För annars kanske jag inte hade orkat öppna ena ögat och se vem som egentligen ringde mitt uppe i min skönhetssömn.
Vilken tur jag hade, att jag faktiskt somnade ganska tidigt igår så att jag hade röst när jag vaknade och svarade. För det var nämligen min blivande chef som ringde. Ååh jag är så lycklig. Jag fick jobbet på förskolan och jag hoppas på att kunna imponera och överraska dom med många spännande tankar och idéer.

10-0 till mig ! Detta ska jag nog fira med en box vin ikväll, kanske lite räkor och vitt bröd? Först ska jag springa, och hoppas på att kunna springa längre än tidigare. Då blir det 11-0 till mig. KOM IGEN NU !

Skickade ut till mina finaste om nyheten, och eran respons betyder allt för mig. Mamma blev fnittrig, pappa sa gumman sjuttontusen gånger, linda snyftade..och ni mina älskade vänner, ni gjorde mig ännu starkare.
JIPPI, HURRA, HURRA, YES.....

torsdag 23 september 2010

Nyss hemkommen från jobb och körning till Strömstad. Vid 16 tiden kom min syster till affären och bad mig att köra henne hem till Strömstad där hon bor. Självklart ställde jag upp, och i bilen hade vi djupa samtal om diverse ting. Så som jobb, skola, framtid, samhällen och boende.

Det är tydligt att det är jag som driver våra samtal, när vi väl kommer in på djupet. För det är alltid så att det handlar om saker som intresserar mig. Kanske att jag är lite ego, trotts allt? Blyg som hon är så kanske hon inte vågar ryta till och be mig byta ämne. Eller så var det helt enkelt så att jag inte fattade vinkeln när hon höjde musiken och spände blicken i bilen framför oss?

Nu ska vi laga mat, jag och mami. Hoppas det blir något gott, typ pizza. Fan, känner verkligen att det är en tjockisdag för mig idag. En sån dag som man bara vill krypa ner under filten och ha en stor skål med godis i famnen. Just det, jag sprang snabbt in på Gymgrosisten i Strömstad förut för att köpa "superpump 250" till Magnus. Jag skämdes när jag gick med påsen genom staden senare. För hur kul ser det inte ut då.. En fluffig tjej bär på en påse från en affär med boddybilder saker.. haha jag dör lite nu. Men jag fick tag i vad han önskade, så det var ju bra. haha !

Puss och Kram mina fina

onsdag 22 september 2010

Ännu en gång kommer tankarna upp i huvudet kring motorcykel. Man kanske skulle ägnat sig åt att skaffa ett sånt kort, och en hoj, och utrustning....Men är det inte viktigare att prioritera att ha en bra bil? Så som en snygg volvo, eller något annat märke som håller sina löften.

Det kliar i fingrarna, vill ha en utmaning snart hihi ! I och för sig så är hela livet en utmaning känns det som, fast...en jävligt kul och spännande utmaning.

Have a good day,


Min ängel,


Jag tror att jag knäckte nöten inatt, tack vare den dumma fullmånen som envisades med att vistas på bädden av stjärnor. Inatt får du gärna hålla dig borta, trots att du är väldigt fin och skrämmande.

Men när jag låg i sängen och vände och vred på mig så började jag tänka. För varför inte använda tiden när du ändå inte gör något vettigt? Så jag låg och skissade upp en framtid, inom handel. Affärsutvecklare tror jag är ett yrke som passar mig. Har kollat runt lite på olika sajter på internet och hittat en högskola som genomför denna utbildning. Men dock är jag inte pigg på att flytta till Lidköping, vad har jag att hämta där? Så jag ska leta på alla möjliga sidor efter en utbildning på Distans. Jag kan absolut tänka mig att vara på skolans ort några veckor per termin, men inte att bo där. Hoppas detta går att genomföra. Mamma kommer hoppa av lycka.

___________________________________




Acne , 2995:-
Helt klart värt summan, ni ser väl hur perfekt den är. Dock är det nog som vanligt med Acne kläder för mig, att dom inte passar mig. Brösten blir oftast förstorade och längden brukar vara fel. Så tackvare min hylla och min korta kropp så sparar jag tiotusentals kronor.

___________________________________

tisdag 21 september 2010

Känner ni er också lite deppiga ibland, egentligen inte av någon speciell anledning? Utan mer lite "vardags-depp". Igår hade jag en jättedeppig kväll, lite för att mamma skulle opereras, lite för att jag lämnat Jennifer, lite för att jag var trött och lite för att det känns som saker och ting rinner ut i sanden.

Jag vill komma vidare, kanske inte bort här ifrån. Men vidare, vidga mina vyer och lära mig något nytt. Kanske börja studera på distans och bo i en bra men billig lägenhet. Eller starta en blogg där jag skriver om inredning. Fast finns det inte redan tusen av mina tankar, nedskrivna och sluttjatade. Kom igen nu, hjälp mig. Jag har fastnat
Kom igen nu Sara, du kan bättre än såhär. Vik dig inte nu, du har gjort det så många gånger innan. Kom igen !!!!! Kämpa, spring, tänj gränserna, svettas, pausa, och igång igen. Jag vet att du kan bättre än såhär, och glöm inte målet. MÅLET!!

Puuuuh

torsdag 16 september 2010

Ansiktsmask, tända ljus, bra musik, en ny tidning, boken egooboost, rakhyvel och gel. Inpackning till håret, mitt älskade schampo + balsam och väldoftande duschcream.

Nu sitter jag här, lenare i hyn än en babyrumpa, väldoftande som en viol och med ett hår blankt som en spegel. Jag älskar att känna mig så som jag känner mig precis nu, ska fortsätta läsa min bok tillsammans med en kopp te. Bara en sak som saknas, en trygg famn att krypa upp i framför en spännande och härlig film.

Ha en skön torsdag,
Sitter här i min ensamhet och skrattar fruktansvärt mycket. Hittade gamla bilder i en arbetskamrats blogg. Fy fan, vad tänkte jag med? Tänk om norskarna hade vart elaka och kastat mig i sjön, skrattar bäst som skrattar sist hade dom nog tänkt då ... hahahaha !


Älskar bus

Jag vill verkligen rekommendera min hudvårdsserie. Jag har rengöringskrämen, rosenvattnet samt återfuktande gel. Jag är jättenöjd med produkterna och känner att ansiktet alltid är rent och fräscht. När du haft smink får du dock återfukta lite extra, då rengöringskrämen kan göra ansiktet lite torrt. Produkterna ligger på ett pris mellan 250-350:- ungefär. Så du får räkna med ungefär 700-900:- för den lilla serien jag har.

Tänkte testa deodoranten och ansiktsmasken nästa månad, man får ta det bit för bit. Dessa krämer finns att köpa på hälsokosten i Tanumshede.

Kramar

Internetshopping, igen

Satt nu på morgonen och kollade runt på mina favoritsidor på internet. Hittade såklart en riktigt fin vinterjacka, nya stövlar och två klänningar (samma sort, men olika färger). Det som har blivit jobbigt är det att jag alltid fastnar för dyra saker, vad beror det på? Men något kul inträffade, och det var att klänningarna var riktigt billiga.


Acne postol boots 3395:-
Odd Molly, 2499:-
Kaffe, 349:-
Kaffe, 349:-

onsdag 15 september 2010

Låt känslan bli huvudsak.







Dream comes back, let the dream become a reality


















Värme, rymd, känsla, genomtänkt, guld, öppet, högt i tak, ljust, vackert, eld, balkar i taket, lila, svart soffa, lågt bord, trådig matta, mjukt,